Kontakta Brandtätningsföretag i Stockholm

Vi hjälper dig med allt inom passivt brandskydd i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med brandtätning, brandskyddsmålning, brandisolering, brandfogning & tätning av rörgenomföring. Vi erbjuder givetvis kostnadsfri offert!

Brandisolering

Vi ser till att skydda bärande konstruktioner och på så sätt minimera risken för skador och spridning om det börjar brinna.

Brandfogning

Med hjälp av en brandfogning kan du se till att öka säkerheten och vinna mer tid om en brand skulle inträffa.

Brandskyddsmålning

Brandmålning är ett utmärkt brandskydd som lämpar sig för alla typer av konstruktioner som är tillverkade i stål eller trä.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Är du i behov av att uppdatera ert passiva brandskydd? Kontakta oss för en fri offert!

  Oavsett vart i Stockholm som du befinner dig kan du vända dig till vårt byggföretag när du vill ha hjälp med brandtätningens alla delar. Vi åtar oss arbeten i bland annat Lidingö, Nacka, Bromma, Huddinge, Enskede, Älvsjö, Hammarby Sjöstad, Vallentuna, Märsta, Farsta och Sigtuna. Kom ihåg att vi alltid erbjuder kostnadsfria offerter på alla våra arbeten.

  Allt inom Passivt Brandskydd i Stockholm Kontakta våra erfarna medarbetare för en kostnadsfri offert idag!

  Vi förverkligar din vision av brandtätning i Stockholm

  Brandtätning måste ske enligt de regler som Boverket har satt upp. Denna bit kommer man inte ifrån. Dock är vi mycket lyhörda för våra kunders behov och önskemål och ser till att ta fram metoder och tekniker som kan uppfylla så många förväntningar som möjligt. Här får du med säkerhet ett arbete som är fackmannamässigt utfört.

  Kontakta vårt brandtätningsföretag för en fri offert idag!

  Vi erbjuder givetvis en kostnadsfri offert. Kontakta oss på 08-403 04 734 eller mejla offert@brandtatning-stockholm.se för mera information!

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Peter Lindqvist
   Projektledare

   Nummer: 08-403 04 734
   Mail: offert@brandtatning-stockholm.se

   Vanliga frågor De vanligaste frågorna om passivt brandskydd i Stockholm

   Kan vi söka ROT-Avdraget för Brandtätning?

   Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för brandtätning i Stockholm. ROT-avdraget tilldelas alla privatpersoner som uppfyller villkoren och ger dig en 30 % reducering på arbetskostnaden. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar.

   Vad betyder Passivt Brandskydd?

   Passivt brandskydd är ett inbyggt brandsystem i byggnadsstrukturen för att förebygga brandrisk och skydda människors liv. Framförallt begränsar det spridning av eld & rök genom att avgränsa rum och utrymmen i fastigheten, vilket ger tid till för brandkåren att hinna dit. Om ni vill att vi ser över er fastigheten så kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Våra erfarna medarbetare har lång erfarenhet av kundservice.

   Hur går vi tillväga om vi har flera frågor?

   Det är inte ovanligt att ha en del funderingar och frågor inför en brandtätning och det är viktigt för oss att du får de svar som du söker. Har du några funderingar rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi har välutbildad personal på plats som kan besvara dina frågor och se till att hitta lösningar som passar just dina behov. Vill du bara bolla tankar och idéer? Inga problem! Det finns alltid någon på plats som du kan prata med.

   Hur mycket kostar en Brandtätning?

   Våra kunder vill gärna veta hur mycket brandtätningen kommer att gå på och det har vi naturligtvis förståelse för. Dock finns det många faktorer som kommer vara avgörande för priset och det är svårt att ange en kostnad på rak arm. För att du ska kunna få en offert med ett fast pris ser vi till att erbjuda ett kostnadsfritt platsbesök. Då kommer vi ut till dig och tittar på vilka förutsättningar som finns och kan i samband med detta uppskatta pris och tidsåtgång.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Brandtätning i Stockholm för en brandskyddskonsultation till vårt fastighetshus i Solna. Väldigt seriöst och kunnigt företag. De var kommunikativa och förklarade enkelt byggprocessen. Vi rekommenderar detta företag för framtida passiva brandskyddsprojekt.

   Fastighetsägare, Solna

   Vi kontaktade Brandtätning i Stockholm för att anlita dem som UE vid nybyggnation av bostadshus i Sundbyberg. Ordning och reda vid byggandet, öppen redovisning av fakturering och hög kvalitet på utfört arbete. Vi rekommenderar detta företag som underentreprenör!

   Byggare, Sundbyberg

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med installation av passivt brandskydd av Brandtätning i Stockholm. Fint bemötande från dag ett och ett fint slutresultat. Väldigt lösningsorienterade projektledare med snabb återkoppling. Anlita gärna detta företag vid nästa projekt!

   Steffe T, Vasastan

   Målgrupper Vi hjälper BRF:er, fastighetsägare, privatpersoner och fastighetsskötare i hela Stor-Stockholm

   Bostadsrättförening

   Är ni en bostadsrättsförening som behöver hjälp med att de över ert passiva brandskyd? Brandtätning i Stockholm hjälper BRF:er i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss för en fri offert så kan vi se över hur vi kan hjälpa eran fastighet!

   Företag

   Är ni ett företag som letar efter en UE inom passivt brandskydd? Kontakta oss gärna om ni är intresserade. Efter många år i byggbranschen har vi etablerat goda relationer till både kunder och samarbetspartners.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare är ett mycket att hålla reda på och framförallt är det viktigt att se över sitt passiva brandskydd. Brandtätning i Stockholm har många års erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare och erbjuder givetvis kostnadsfri konsultation.

   Privatperson

   Är ni privatperson och har frågor om passivt brandskydd? Brandtätning hjälper varje vecka privatkunder med frågor de kan ha kring ROT-avdraget eller andra funderingar kring byggnationer. Tveka inte på att kontakta oss idag!

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom brandtätning i Stockholm

   Tätningsarbeten vid Nybyggnation. Södertälje

   Vid nybyggnation av fastighetshuset "Stockholmsbergen" i Södertälje utförde vi tätningsarbeten som underentreprenör.

   Brandfogning vid Nyproduktion. Alby

   Underentreprenör vid nyproducerade bostadsprojektet "Tingstorget" i Alby. Fogning & brandtätning.

   Passivt Brandskydd till Fastighetshus. Vasastan

   I samband med uppförande av av bostadshus "Norra Tornen" beläget i Vasastan installerade vi passivt brandskydd.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Peter Lindqvist
    Projektledare

    Nummer: 08-403 04 734
    Mail: offert@brandtatning-stockholm.se