Brandskyddsmålning i Stockholm

Om en brand uppstår i ditt hus eller i din fastighet kan detta få förödande konsekvenser. Därför är det viktigt att du ser över ditt brandskydd med jämna mellanrum. Med hjälp av en brandskyddsmålning kan du se till att öka säkerheten och vinna mer tid om en brand skulle inträffa. Det kan vara skillnaden mellan liv och död. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert!

Brandmålning

Vi hjälper dig att utföra en brandskyddsmålning för att minska risken för att en brand sprider sig.

Brandisolering

Vi ser till att skydda bärande konstruktioner och på så sätt minimera risken för skador och spridning om det börjar brinna.

Brandtätning

Minska spridningen av brand med tätning av rörgenomföring & utrymmen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Brandskyddsmålning i Stockholm Minska spridningen av brand med målning som passivt brandskydd

  En målning som skyddar mot bränder

  Funderar du på hur brandsäkert ditt kontor, fastighet eller villa är? Om inte så bör du göra detta! Vi hjälper dig att utföra en brandskyddsmålning för att minska risken för att en brand sprider sig. Målningen kan fördröja eller till och med stoppa branden, vilket sparar på tid, liv och pengar. Utöver brandskyddsmålning kan vi även hjälpa dig med en rad andra typer av tjänster som har samma effekt, t.ex. brandfogning, täthetsfogning, brandisolering av kök, ventilation, skorsten och mycket mer. 

  Brandskyddsmålning på stål- och träkonstruktioner

   Brandmålning är ett utmärkt brandskydd som lämpar sig för alla typer av konstruktioner som är tillverkade i stål eller trä. För att veta hur mycket brandskyddsfärg vi behöver använda oss av behöver vi först komma ut för att titta på hur brandbeständig den bärande konstruktionen är. Denna beständighet benämns R30, R60 och R90.

  Så fungerar den effektiva brandskyddsfärgen 

  När en brand uppstår i en byggnad eller i ett utrymme som är målat med brandskyddsfärg börjar färgen att svälla. Färgen omvandlas till ett lager av skum som oftast består av flera centimeter. Tjockleken på skummet varierar dock beroende på hur mycket färg som har använts. Vi tittar på vilka behov du har och även brandbeständigheten på den bärande konstruktionen. Genom detta kan vi sedan avgöra hur brandmålningen ska ske på bästa sätt.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Peter Lindqvist
   Projektledare

   Nummer: 08-403 04 734
   Mail: offert@brandtatning-stockholm.se

   Behöver ni hjälp med Brandmålning i Stockholm? Professionell rådgivning inom brandskyddsmålning.

   Skapa trygghet i din fastighet

   Med hjälp av en fackmannamässigt utförd brandmålning kan du se till att skapa en tryggare miljö i din fastighet eller på ditt kontor. Färgen har många bra egenskaper som är värda att ta vara på. Ett vanligt missförstånd är att färgen endast hindrar eld från att sprida sig, men brandskyddsfärg kan också minimera risken för rökutveckling och göra så att temperaturerna inte stiger. Vill du veta mer om hur en brandmålning kan skydda ditt företag, ditt hem eller din fastighet vid en eventuell brand? Hör av dig till oss så pratar vi mer!

   Kostnadsfri offert på brandmålning

   Oavsett om du ska brandsäkra ett litet eller stort utrymme vill du troligtvis veta hur mycket arbetet kommer att kosta dig. Genom att kontakta oss och berätta mer om ditt projekt kan vi komma ut på ett kostnadsfritt platsbesök för att titta på vilka förutsättningar som finns och hur vi ska arbeta på bästa sätt. Därefter skickar vi ut en kostnadsfri offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. När du känner dig säker är det bara att kontakta oss så påbörjar vi planeringen!

   Vanliga frågor De vanligaste frågorna om passivt brandskydd i Stockholm

   Kan vi söka ROT-Avdraget för Brandtätning?

   Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för brandtätning i Stockholm. ROT-avdraget tilldelas alla privatpersoner som uppfyller villkoren och ger dig en 30 % reducering på arbetskostnaden. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar.

   Vad betyder Passivt Brandskydd?

   Passivt brandskydd är ett inbyggt brandsystem i byggnadsstrukturen för att förebygga brandrisk och skydda människors liv. Framförallt begränsar det spridning av eld & rök genom att avgränsa rum och utrymmen i fastigheten, vilket ger tid till för brandkåren att hinna dit. Om ni vill att vi ser över er fastigheten så kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Våra erfarna medarbetare har lång erfarenhet av kundservice.

   Hur går vi tillväga om vi har flera frågor?

   Det är inte ovanligt att ha en del funderingar och frågor inför en brandtätning och det är viktigt för oss att du får de svar som du söker. Har du några funderingar rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi har välutbildad personal på plats som kan besvara dina frågor och se till att hitta lösningar som passar just dina behov. Vill du bara bolla tankar och idéer? Inga problem! Det finns alltid någon på plats som du kan prata med.

   Hur mycket kostar en Brandtätning?

   Våra kunder vill gärna veta hur mycket brandtätningen kommer att gå på och det har vi naturligtvis förståelse för. Dock finns det många faktorer som kommer vara avgörande för priset och det är svårt att ange en kostnad på rak arm. För att du ska kunna få en offert med ett fast pris ser vi till att erbjuda ett kostnadsfritt platsbesök. Då kommer vi ut till dig och tittar på vilka förutsättningar som finns och kan i samband med detta uppskatta pris och tidsåtgång.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Brandtätning i Stockholm för en brandskyddskonsultation till vårt fastighetshus i Solna. Väldigt seriöst och kunnigt företag. De var kommunikativa och förklarade enkelt byggprocessen. Vi rekommenderar detta företag för framtida passiva brandskyddsprojekt.

   Fastighetsägare, Solna

   Vi kontaktade Brandtätning i Stockholm för att anlita dem som UE vid nybyggnation av bostadshus i Sundbyberg. Ordning och reda vid byggandet, öppen redovisning av fakturering och hög kvalitet på utfört arbete. Vi rekommenderar detta företag som underentreprenör!

   Byggare, Sundbyberg

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med installation av passivt brandskydd av Brandtätning i Stockholm. Fint bemötande från dag ett och ett fint slutresultat. Väldigt lösningsorienterade projektledare med snabb återkoppling. Anlita gärna detta företag vid nästa projekt!

   Steffe T, Vasastan

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom brandtätning i Stockholm

   Tätningsarbeten vid Nybyggnation. Södertälje

   Vid nybyggnation av fastighetshuset "Stockholmsbergen" i Södertälje utförde vi tätningsarbeten som underentreprenör.

   Brandfogning vid Nyproduktion. Alby

   Underentreprenör vid nyproducerade bostadsprojektet "Tingstorget" i Alby. Fogning & brandtätning.

   Passivt Brandskydd till Fastighetshus. Vasastan

   I samband med uppförande av av bostadshus "Norra Tornen" beläget i Vasastan installerade vi passivt brandskydd.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Peter Lindqvist
    Projektledare

    Nummer: 08-403 04 734
    Mail: offert@brandtatning-stockholm.se