Tätning av Rörgenomföring i Stockholm

Har du utfört en rörgenomföring i fastigheten eller i din bostad? Då är det en god idé att se till att du också tätar. Vi erbjuder dig hjälp inom området och har certifierade medarbetare som ser till att tätning av rörgenomföring utförs på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Naturligtvis följer vi alltid rådande branschregler och lämnar ett snyggt och säkert resultat efter oss. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert!

Brandtätning

Vi ser till att täta alla typer av ytor som genomföringar och hål och på detta vis kan eldens framfart förhindras.

Brandfogning

Vill du se till att byggnaden står pall för bränder kan du med fördel komplettera det med brandfogning.

Brandisolering

Med vår expertis och kunskap kan vi se till att utföra professionell och fackmannamässigt utförd brandisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Tätning av Rörgenomföring i Stockholm Vi hjälper dig vid små och stora projekt

  Minska spridningen av brand med tätning av rörgenomföring

   Om det uppstår en brand vill man naturligtvis se till att minska risken för att eld och rök sprider sig. En bra lösning på problemet är att se till att det inte finns några otätheter eller hål. Detta är vanligt förekommande i samband med genomföringar av bland annat kablar och rör. För att det byggnadstekniska brandskyddet ska uppfyllas måste dessa tätas och det är här vi kommer in i bilden.

  En tryggare brandcellsgräns

   En brand kan sprida sig på de allra konstigaste sätt och vill det sig illa kan elden leta sig igenom de minsta otätheter och ta sig vidare mycket snabbt. För att minska risken för att det ska uppstå någon brandspridning som är okontrollerad bör en tätning av rörgenomföringen alltid utföras. Du kan utföra detta på egen hand, men med vår kunskap och expertis kan du vara säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt och med största möjliga skydd.

  Kostnadsfri offert på tätning av hål

   Har du utfört en renovering och gjort en rörgenomföring eller vet du med dig att du har rörgenomföringar som inte är helt täta? Då rekommenderar vi att du hör av dig till oss. Tillsammans pratar vi vidare om ditt projekt och hjälper dig att sammanställa en detaljerad offert med ett fast pris på arbetet. Våra offerter är alltid kostnadsfria och du binder dig inte till någonting. 

  Täta genomföringar för alla kundgrupper

  En rörgenomföring kan utföras i alla typer av byggnader och därför vänder vi oss också till alla typer av kundgrupper. Vi hjälper dig som fastighetsägare att få ett bra brandskydd, men kan också bistå med hjälp till företagare eller privatpersoner. Ett ordentligt och komplett brandskydd är mycket viktigt för att byggnaden ska kunna stå pall om oturen skulle vara framme.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Peter Lindqvist
   Projektledare

   Nummer: 08-403 04 734
   Mail: offert@brandtatning-stockholm.se

   Behöver ni hjälp med brandtätning av hål & rörgenomgångar? Professionell och bekymmersfri brandtätning i Stockholm

   Bekymmersfri tätning i Stockholm

   Vårt mål är att kunna nå ut till så många människor som möjligt och därför är vi verksamma i hela Storstockholm med omnejd. Vi åtar oss arbeten i hela innerstan (Vasastan, Östermalm, Södermalm), men finns också tillgängliga i andra områden som Haninge, Barkarby, Järfälla, Hässelby, Danderyd, Sollentuna, Arlanda och Åkersberga.

   Sätt käppar i hjulen för branden

   Med en tätning av rörgenomföringen kan du se till att sätta käppar i hjulet för en brand som försöker sprida sig. Hur länge tätningen håller är varierande, men vanligast är mellan 30 till 60 minuter. Det gör att du eller brandkåren vinner otroligt mycket tid innan eld och rök kan ta sig vidare till en annan del av huset eller byggnaden. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att få en så brandsäker byggnad som möjligt.

   Vanliga frågor De vanligaste frågorna om passivt brandskydd i Stockholm

   Kan vi söka ROT-Avdraget för Brandtätning?

   Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för brandtätning i Stockholm. ROT-avdraget tilldelas alla privatpersoner som uppfyller villkoren och ger dig en 30 % reducering på arbetskostnaden. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar.

   Vad betyder Passivt Brandskydd?

   Passivt brandskydd är ett inbyggt brandsystem i byggnadsstrukturen för att förebygga brandrisk och skydda människors liv. Framförallt begränsar det spridning av eld & rök genom att avgränsa rum och utrymmen i fastigheten, vilket ger tid till för brandkåren att hinna dit. Om ni vill att vi ser över er fastigheten så kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Våra erfarna medarbetare har lång erfarenhet av kundservice.

   Hur går vi tillväga om vi har flera frågor?

   Det är inte ovanligt att ha en del funderingar och frågor inför en brandtätning och det är viktigt för oss att du får de svar som du söker. Har du några funderingar rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi har välutbildad personal på plats som kan besvara dina frågor och se till att hitta lösningar som passar just dina behov. Vill du bara bolla tankar och idéer? Inga problem! Det finns alltid någon på plats som du kan prata med.

   Hur mycket kostar en Brandtätning?

   Våra kunder vill gärna veta hur mycket brandtätningen kommer att gå på och det har vi naturligtvis förståelse för. Dock finns det många faktorer som kommer vara avgörande för priset och det är svårt att ange en kostnad på rak arm. För att du ska kunna få en offert med ett fast pris ser vi till att erbjuda ett kostnadsfritt platsbesök. Då kommer vi ut till dig och tittar på vilka förutsättningar som finns och kan i samband med detta uppskatta pris och tidsåtgång.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Brandtätning i Stockholm för en brandskyddskonsultation till vårt fastighetshus i Solna. Väldigt seriöst och kunnigt företag. De var kommunikativa och förklarade enkelt byggprocessen. Vi rekommenderar detta företag för framtida passiva brandskyddsprojekt.

   Fastighetsägare, Solna

   Vi kontaktade Brandtätning i Stockholm för att anlita dem som UE vid nybyggnation av bostadshus i Sundbyberg. Ordning och reda vid byggandet, öppen redovisning av fakturering och hög kvalitet på utfört arbete. Vi rekommenderar detta företag som underentreprenör!

   Byggare, Sundbyberg

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med installation av passivt brandskydd av Brandtätning i Stockholm. Fint bemötande från dag ett och ett fint slutresultat. Väldigt lösningsorienterade projektledare med snabb återkoppling. Anlita gärna detta företag vid nästa projekt!

   Steffe T, Vasastan

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom brandtätning i Stockholm

   Tätningsarbeten vid Nybyggnation. Södertälje

   Vid nybyggnation av fastighetshuset "Stockholmsbergen" i Södertälje utförde vi tätningsarbeten som underentreprenör.

   Brandfogning vid Nyproduktion. Alby

   Underentreprenör vid nyproducerade bostadsprojektet "Tingstorget" i Alby. Fogning & brandtätning.

   Passivt Brandskydd till Fastighetshus. Vasastan

   I samband med uppförande av av bostadshus "Norra Tornen" beläget i Vasastan installerade vi passivt brandskydd.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Peter Lindqvist
    Projektledare

    Nummer: 08-403 04 734
    Mail: offert@brandtatning-stockholm.se