Brandisolering i Stockholm

Vill du se till att skydda ditt hus eller din fastighet så mycket som möjligt om det skulle uppstå en brand? Då är vi lösningen på problemet! Med vår expertis och kunskap kan vi se till att utföra professionell och fackmannamässigt utförd brandisolering. Vi ser till att skydda bärande konstruktioner och på så sätt minimera risken för skador och spridning om det börjar brinna. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert!

Brandisolering

Vi utför säker och kompetent brandisolering i hela Stockholm och lämnar alltid ett gott resultat efter oss.

Brandskyddsmålning

Vill du se till att byggnaden står pall för bränder kan du med fördel komplettera din brandisolering med en brandskyddsmålning för ett ännu tryggare utrymme.

Tätning av Rörgenomföring

Vi utför också tätning av rörgenomföring. Minska spridningen av brand med tätning av rörgenomföring.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Brandisolering i Stockholm Minska spridningen av brand med tätning som passivt brandskydd

  Brandisolering – en bra metod för att lindra skador

  En brand kan verkligen ställa till med oreda och vill det sig illa kan kompletta byggnader brinna ner till grunden. Genom att ha ett gott brandskydd kan du dock minska risken för att detta ska ske. Vi utför säker och kompetent brandisolering i hela Stockholm och lämnar alltid ett gott resultat efter oss. Brandisolering går ut på att isolera fastigheten eller bostaden med ett material som är mycket resistent mot höga och kraftiga temperaturer. 

  Effektiv brandisolering till fastigheter

  I samband med att det uppstår en brand kan stål tappa bärigheten. Genom att isolera stålet med brandisolering kan du uppnå ett mycket bra och effektivt brandskydd. Våra brandskyddsinstallatörer har kunskapen som krävs för att anpassa tjockleken på isoleringen utifrån de rådande branschregler som gäller och ge dig det bästa skyddet möjligt.

  Brandisolering för privatpersoner, BRF och företag

  Du behöver inte vara en fastighetsägare för att kunna använda dig av våra smidiga och effektiva brandskyddslösningar. Under våra många år i branschen har vi hjälp allt från BRF:er till företagare och privatpersoner. Inget jobb är för stort eller för litet, utan fokus ligger alltid på att skapa nöjda kunder som känner sig trygga med vårt arbete.

  Komplettera din brandisolering med andra brandskydd

  Våra certifierade medarbetare har en bred kunskap inom brandskydd och kan utföra så mycket mer än bara brandisolering. Vill du se till att byggnaden står pall för bränder kan du med fördel komplettera din brandisolering med en brandskyddsmålning för ett ännu tryggare utrymme. Vi utför också tätning av rörgenomföring.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Peter Lindqvist
   Projektledare

   Nummer: 08-403 04 734
   Mail: offert@brandtatning-stockholm.se

   Behöver ni hjälp med isolera inför brand? Professionell rådgivning inom brandisolering!

   ROT-avdrag för brandisolering – är det möjligt?

   Visst kommer du att kunna använda dig av ROT-avdraget när du vill brandskydda din bostad. ROT-avdraget kan dock endast användas av privatpersoner som står som ägare på bostaden som man vill ha hjälp med. Avdraget ger dig rätt till en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Det enda vi behöver är tillgång till ditt personnummer och därefter sköter vi hela kontakten med Skatteverket.

   Professionell rådgivning inom brandisolering

   Det är inte alltid lätt att veta vilket typ av brandskydd det är som kommer lämpa sig bäst för ändamålet och det har vi förståelse för. Därför har vi sett till att våra experter på brandskydd alltid finns på plats för att ge rådgivning eller besvara dina frågor. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så pratar vi vidare! Vi kan erbjuda totalentreprenad såväl som hjälpa dig med enstaka arbetsmoment som du inte vill eller kan utföra på egen hand!

   Vanliga frågor De vanligaste frågorna om passivt brandskydd i Stockholm

   Kan vi söka ROT-Avdraget för Brandtätning?

   Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för brandtätning i Stockholm. ROT-avdraget tilldelas alla privatpersoner som uppfyller villkoren och ger dig en 30 % reducering på arbetskostnaden. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar.

   Vad betyder Passivt Brandskydd?

   Passivt brandskydd är ett inbyggt brandsystem i byggnadsstrukturen för att förebygga brandrisk och skydda människors liv. Framförallt begränsar det spridning av eld & rök genom att avgränsa rum och utrymmen i fastigheten, vilket ger tid till för brandkåren att hinna dit. Om ni vill att vi ser över er fastigheten så kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Våra erfarna medarbetare har lång erfarenhet av kundservice.

   Hur går vi tillväga om vi har flera frågor?

   Det är inte ovanligt att ha en del funderingar och frågor inför en brandtätning och det är viktigt för oss att du får de svar som du söker. Har du några funderingar rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi har välutbildad personal på plats som kan besvara dina frågor och se till att hitta lösningar som passar just dina behov. Vill du bara bolla tankar och idéer? Inga problem! Det finns alltid någon på plats som du kan prata med.

   Hur mycket kostar en Brandtätning?

   Våra kunder vill gärna veta hur mycket brandtätningen kommer att gå på och det har vi naturligtvis förståelse för. Dock finns det många faktorer som kommer vara avgörande för priset och det är svårt att ange en kostnad på rak arm. För att du ska kunna få en offert med ett fast pris ser vi till att erbjuda ett kostnadsfritt platsbesök. Då kommer vi ut till dig och tittar på vilka förutsättningar som finns och kan i samband med detta uppskatta pris och tidsåtgång.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Brandtätning i Stockholm för en brandskyddskonsultation till vårt fastighetshus i Solna. Väldigt seriöst och kunnigt företag. De var kommunikativa och förklarade enkelt byggprocessen. Vi rekommenderar detta företag för framtida passiva brandskyddsprojekt.

   Fastighetsägare, Solna

   Vi kontaktade Brandtätning i Stockholm för att anlita dem som UE vid nybyggnation av bostadshus i Sundbyberg. Ordning och reda vid byggandet, öppen redovisning av fakturering och hög kvalitet på utfört arbete. Vi rekommenderar detta företag som underentreprenör!

   Byggare, Sundbyberg

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med installation av passivt brandskydd av Brandtätning i Stockholm. Fint bemötande från dag ett och ett fint slutresultat. Väldigt lösningsorienterade projektledare med snabb återkoppling. Anlita gärna detta företag vid nästa projekt!

   Steffe T, Vasastan

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom brandtätning i Stockholm

   Tätningsarbeten vid Nybyggnation. Södertälje

   Vid nybyggnation av fastighetshuset "Stockholmsbergen" i Södertälje utförde vi tätningsarbeten som underentreprenör.

   Brandfogning vid Nyproduktion. Alby

   Underentreprenör vid nyproducerade bostadsprojektet "Tingstorget" i Alby. Fogning & brandtätning.

   Passivt Brandskydd till Fastighetshus. Vasastan

   I samband med uppförande av av bostadshus "Norra Tornen" beläget i Vasastan installerade vi passivt brandskydd.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Peter Lindqvist
    Projektledare

    Nummer: 08-403 04 734
    Mail: offert@brandtatning-stockholm.se